Ufiltreret og upasteuriseret

Sådan brygger vi

Vores øl bevarer mange flere smags– og duftindtryk, når man ikke filtrerer og pasteuriserer brygget. Ved tapning i Juel’s Bryg er øllet et levende produkt, som modnes på flasken.

Modningstiden afhænger af hvilken øltype, der brygges. Det mest markante er, at humlens aroma, krydrede smag og bitterhed aftager over tid.

Alkoholstærke øltyper vil ofte blive mere harmoniske og portvinsagtige ved længere modning – lidt som god vin.

Flaskemodning

Det ufiltrerede øl ser lidt mere tåget ud, når det skænkes i et glas, og ved flaskemodnede øl opstår der et lille lag bundfald i flasken.

Vi anbefaler derfor at transportere og opbevare flaskerne opretstående, hvis det er muligt.

Du kan også nuppe en kontaktøl

Adresse

Torvevej 1, Ø. Karleby, 4900 Naksjov

Juels Bryg

Kom forbi og smag vores øl i vores kælder. Du kan finde os friske på Torvevej 1, 4920 Søllested. Ring for at aftale en tid. Der er mulighed for besøg hele ugen.

  • Søndag-Torsdag
    Lukket
  • Fredag
    16:00-18:00
  • Lørdag
    10:00-14:00

Kontakt